OVER ONZE SCHRIJNWERKERIJ

Bij Schrijnwerkerij Van de Walle kan u terecht voor:

  • Keukens
  • Interieurinrichting
  • Trappen
  • Poorten
  • Buitenschrijnwerk

Elke opdracht is bij ons maatwerk en steevast een uitdaging om aan de wensen van de klant te voldoen. Ongeacht welke stijl, landelijk of modern, complex of sober, wij willen van elke creatie iets unieks maken.

Van bij de eerste bespreking worden ideeën besproken en samen met onze inbreng wordt dan een eerste ontwerp gemaakt. Aanpassingen gebeuren tot uw droom werkelijkheid is geworden. Schrijnwerkerij Van de Walle haalt pas voldoening uit een realisatie als de klant tevreden is.

Bij ons geen verkoper, opmeter, werfleider… maar één contactpersoon die instaat voor alles. Een vlot communicatie- en werkverloop is steeds één van onze pluspunten die wij van onze klanten mogen ervaren.

ONS ATELIER

Al onze  realisaties gebeuren in ons eigen atelier waarin wij voortdurend in investeren. Om een zekere flexibiliteit te hebben in ons werkverloop zijn wij steeds in het bezit van een redelijke stock aan eik, afromosia, padoek, dit naast de vele standaard plaatmaterialen.

Met liefde voor het vak maken wij alles zelf, van een ruwe boolplank tot een afgewerkt keukendeurtje. Dit door het gebruik van moderne CNC- gestuurde machines in combinatie met de handen van een vakman welke nog steeds onmisbaar zijn om tot een perfect resultaat te komen.

Lakken en beitsen van kasten, trappen en ramen doen we ook in onze eigen industrieële spuitcabine zodat wij steeds de kwaliteit en leveringstermijn van het eindproduct in de hand hebben. Gaat het nu om satin-, matte-, of structuurlak naast de vele beitsen op natuurhout, alles is mogelijk en wordt met de nodige zorg behandeld.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte, advies of meer info!